|
Feroel
Nov 23, 2008 11:00:10 GMT 1
Post by Dante on Nov 23, 2008 11:00:10 GMT 1
a 30p futás után, meg témazárót írtunk matekból, és a közepén benyögtem, hogy azért ugye szerettek? erre csak morgás volt a válasz, meg a padtársam megütött... és ezt azóta gyakran emlegetik, hogy legközelebb ne szóljak be a tanároknak, meg van, hogy ha hallják, hogy káromkodom, akkor megkérdezik, hogy hogy beszélek... de most már szerencsére csak röhögünk rajta XD Szegény csávó.... az egysegges terület az mi akart lenni? olyan terület, ahol csak egy segg fér el? nálunk egy román fiú volt régebben, hát szegény nagyon hülye volt... sajnáltam is, amiért agy nélkül született... volt,hogy odament vmeik csajhoz, hogy: -Acc egy hegyzőt? És amikor a magyar tanárnőnk beteg volt, és helyettesítették, megkérdeztük a tanárt, hogy miért hiányzik. -Azt hiszem influenzás.... válaszolta a tanárnő, erre ez az idióta meg beordítja a leghtásó padból: -MADÁR?? hát... én fetrengtem a röhögéstől XD
|
|
|
Feroel
Nov 23, 2008 11:03:34 GMT 1
Post by Lil' Dash on Nov 23, 2008 11:03:34 GMT 1
nem, az az "egységes terület" akart lenni XD
Madár??? te jó ég... szerencsétlen csóka
amúgy Angelo óráján volt még ilyen is, hogy a csoporttársam, akivel baromi jóban voltam, és aki egy perverz állat volt, óra alatt odasúgta nekem, hogy a megírt fogalmazásunkban lévő lányt, biztos kitették az út szélére. Ezt meg meghallotta a tanár, odafordul: -Na mi az, természetbeli fizetés? Mi már nagyban röhögünk ezzel a hülye lánnyal, tök vörösen, a tanár meg folytatja: -Hát, felnőttek vagyunk, lehet erről beszélni XD
|
|
|
Feroel
Nov 23, 2008 11:09:36 GMT 1
Post by Dante on Nov 23, 2008 11:09:36 GMT 1
Ez nem normális!! XD ez nagyon elvetemült egy tanár XD Nekünk volt még az énektanár hallotta, hogy az osztálytársamat (alex) a testneveléstanár Lexinek hívja (fogalmam sincs hogy miért ) és az énektanár úgy gondolta, hogy hát, akkor ő is így fogja hívni, csak hogy, amikor ki akarta mondani kicsit belekavart az, hogy ő már megszokottan alexnek hívta a srácot, és az jött ki belőle, hogy: Álééx, fogd be a szád! XD
|
|
|
Feroel
Nov 23, 2008 14:22:03 GMT 1
Post by Lil' Dash on Nov 23, 2008 14:22:03 GMT 1
az énektanár külföldi, vagy ezt direkt csinálta?
|
|
|
Feroel
Nov 23, 2008 17:41:23 GMT 1
Post by Dante on Nov 23, 2008 17:41:23 GMT 1
Neem, nem külföldi, és nem is direkt csinálta.. csak elakadt a nyelve az alex és a lexi között XD
|
|