Artemisia
Vándor
Csillagj?r?, l?lekl?t?
|
Post by Artemisia on Feb 1, 2009 18:59:10 GMT 1
Név: Artemisia Faj: kentaur Nem: nõstény Hajszín: gesztenyeszín Szemszín: sötét, mély Magasság: valamivel alacsonyabb az átlagnál, de ezt fajtársain kívül ki mondja meg? Alkat: karcsú és izmos Kor: fiatal Kinézet: Bõröm sötét színû, ahogy a hajam és a szemem is. Testemet rajzok borítják, tetoválások és ha idegenek közt járok, egyszerû fehér inget is viselek. www.centaursite.com/art2/rwnredo.jpgFoglalkozás: vadász, látó Elõtöri: A Tajga és tóvidék elnevezésû vad és végtelennk tetszõ helyrõl származom. Szüleim vadászok, mint minden kentaur, ezen felül szellemi vezetõk és látók. Nagy szomorúság volt hát, hogy lányuk született, lányt nem lehet Urime szellemének felajánlani, õk pedig neki fogadtak hûséget. Azt mondják szabadok vagyunk, ebben áll lelki nagyságunk, de a szokások, a gyökereink minket is megfojthatnak, ezért jöttem el. A csillagok vezettek, õk voltak társaim, a lándzsám és fuvolám. Jellem: hirtelen, kérlelhetetlen, vad, rakoncátlan ~Házastárs/szeretõ : A test szerelmét élvezem, de a puszta üzekedést nem szívlelhetem. Ez az okok egyike, hogy se házastársam, se szeretõm nincs. ~ Valaki, akire hasonlít (színész, énekes, akárki) : Önmaga?
|
|
|
Post by Lil' Dash on Feb 2, 2009 8:57:17 GMT 1
drakulálok! Te vagy az elsõ kentaur ^^
|
|
Artemisia
Vándor
Csillagj?r?, l?lekl?t?
|
Post by Artemisia on Feb 2, 2009 20:08:12 GMT 1
Köszönöm, elsõnek is lenni kell.
|
|
|
Post by Dante on Feb 2, 2009 20:15:56 GMT 1
Tök jó Akkor te lennél az első kentaur. Látod Lil, mi, pokolfajzatok ezt is megéltük Artemisia, nincs kedved játszani velünk Manapság mindenkit be kell szervezni
|
|
Artemisia
Vándor
Csillagj?r?, l?lekl?t?
|
Post by Artemisia on Feb 2, 2009 20:19:51 GMT 1
Ahh! Alig lépek be - még csak rám se kattintották a zöld 'elfogad'ot - de már azonnal a szervezett...játékûzés részévé tennétek?! Hmm. Miért ne?
|
|
|
Post by Dante on Feb 3, 2009 19:23:02 GMT 1
persze! Szerintem az innentől regisztráltak ne gyakran várjanak zöld pecsétre :$
|
|
Artemisia
Vándor
Csillagj?r?, l?lekl?t?
|
Post by Artemisia on Feb 3, 2009 20:16:00 GMT 1
Anarchia, avagy fõnökasszony után a vízözön?
|
|
|
Post by Dante on Feb 4, 2009 12:38:15 GMT 1
Pontosan!
|
|
|
Post by Lil' Dash on Feb 4, 2009 14:45:25 GMT 1
ja... még Woodstock-ra is várunk
|
|
|
Post by Dante on Feb 4, 2009 17:30:27 GMT 1
a hipppiszekcióra
|
|
Dawn
Kalandozó
|
Post by Dawn on Feb 4, 2009 17:42:56 GMT 1
visszatértem! mi vagyunk a fogadóbizottság. ergó, elszórakoztatjuk a népet, amíg meg nem kapják a pecsétet. manapság úgy is olyan kevesen jönnek, valahová kell az élet nem is tudtam, hogy hippi szekcióra várunk.. de jó lenne, ha lenne!
|
|
Artemisia
Vándor
Csillagj?r?, l?lekl?t?
|
Post by Artemisia on Feb 4, 2009 18:43:15 GMT 1
Na igazán, ekkora fogadóbizottságot négylábú fajomnak, hát nem tudom hova legyek a megtiszteltetéstõl! Ha gondoljátok még hippiszekciónak is beléphetek, de egy heroinista félló virágpatákkal nem valami szép látvány...
|
|
|
Post by Lil' Dash on Feb 5, 2009 9:17:45 GMT 1
miért, most én a szarvakkal meg a szárnyakkal? XD nem kell betépnem, hogy repüljek XD
|
|
|
Post by Dante on Feb 5, 2009 14:19:21 GMT 1
Igen, már egy ideje a hippi szekció megerősítésére várunk, dehát... választ nem kapunk, így kénytelenek leszünk... mondjuk a tündérerdőt átalakítani bűntanyává XD
Én még ott egész jól ellennék.... legalább emberi külsőm van, de a féllovakra is szükségünk van, legalább nem kell bérelni XD
|
|
|
Post by Lil' Dash on Feb 5, 2009 17:13:21 GMT 1
vagy beírjuk a 20. századhoz vagy egyébhez a hippi szekciót aztán két alrész: Woodstock meg a susnyás XD
|
|